Bloedprikken – Huisartsenpraktijk Haastrecht – Haastrecht

Huisartsenpraktijk Haastrecht

Huisartsenpraktijk Haastrecht is apotheekhoudend en bestaat uit praktijk Stolk en Sturkenboom en praktijk Wibbelink. Wij leveren vanuit ons praktijkpand aan het Concordiaplein 3 de huisartsgeneeskundige zorg en de medicatievoorziening voor Haastrecht en omgeving. Wij doen dit met veel plezier en willen dit ook heel goed doen.

Tel Stolk Sturkenboom 0182 501303
Tel Wibbelink 0182 501670

Huisartsenpraktijk Haastrecht
Concordiaplein 3 2851 VV Haastrecht

Bloedprikken

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van 7.45 – 8.45 uur kunt u in ons pand terecht voor bloedafname voor onderzoek. Deze service wordt geleverd door het Groene Hart Diagnostisch Centrum.

Vanaf dinsdag 25 mei 2021 kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname en het inleveren van materiaal (speeksel, urine, ontlasting). De inloopmogelijkheid komt daarmee te vervallen. Door het maken van een afspraak bent u sneller aan de beurt en voorkomen we drukte op de bloedafnamelocaties.  Afspraken kunnen eenvoudig online worden gemaakt via www.ghz.nl/afspraakbloedafname (of telefonisch via  0182 – 75 72 31).

Let op: u kunt hiervoor NIET bellen met de huisartsenpraktijk.

Neemt u uw aanvraagformulier mee? Wij vragen u om bij een bezoek aan de praktijk, bijvoorbeeld voor bloedprikken, een mondkapje te dragen.